empty

Reserveer direct een:

home   /   shortlease

Welkom bij Autoverhuur Kroes Shortlease

All-inclusive rijden zonder zorgen? Shortlease is een ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een jonge auto of bestelbus, voorzien van een flexibel contract met heldere voorwaarden. Geen langlopende contracten, al na één maand zijn onze shortlease contracten kosteloos per dag opzegbaar! U kunt zelf de duur van het shortlease contract bepalen, om uw eigen tijdelijke mobiliteitswensen in te vullen. Voor wie is shortlease? Shortlease kan bijvoorbeeld interessant zijn voor bedrijven met flexibele en tijdelijke arbeidscontracten, detachering, voorloop auto voor een bestelde leaseauto of een zelfstandige die tijdelijk over een auto wil beschikken.
 

Onze Shortlease auto`s

Bij Autoverhuur Kroes kunt u kiezen uit de meest luxe en comfortabele shortlease auto`s. Deze auto`s variëren van kleine stadsauto tot een ruime MPV. Ook bieden wij hybride auto`s aan, en volledig nieuwe elektrische auto`s, met lage bijtellingspercentages, die momenteel al een actieradius van bijna 500 kilometer hebben! Naast personenauto`s kunt u ook uit ons assortiment van bestelbussen een keuze maken.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Wij denken graag met u mee! Bel één van onze medewerkers 0572-745207 of mail verhuur@autoverhuurkroes.nl . Vraag naar de mogelijkheden en wij maken een passende offerte.
 

Autoverhuur Kroes Service

Bij Autoverhuur Kroes kunt u duidelijkheid en helderheid verwachten. Altijd direct een passende oplossing en geen kosten achteraf. De tarieven die op onze website staan, zijn ook de werkelijke tarieven. Wij streven naar een langdurige relatie met u als klant. Persoonlijke contact en overleg staan bij ons centraal.
 

Onze shortlease contracten zijn inclusief:

 
Na één maand kosteloos per dag opzegbaar
Reparatie, onderhoud en banden
Hulpdienst bij pech of schade
Vervangend vervoer
Allrisk verzekering
Ongevallen inzittende verzekering
Rente en afschrijving
*Brengservice door heel Nederland ( vraag naar de voorwaarden )